Despre noi 2021-02-04T18:49:28+02:00

Despre noi

MEDICII NOSTRI

Slim-Healthy-Center este o clinica specializata in nutritie si sanatate, punand la dispozitie servicii medicale in vederea schimbarii comportamentelor alimentare dezechilibrate, cu scopul de a ii reda fiecarui pacient starea de bine. Medicii nostri sunt specializati in nutritie, masaj si remodelare corporala, facand posibile identificarea cauzelor problemelor si rezolvarea acestora prin metode de tratament eficiente.

Dr. Ionut Stefan
Medic Primar Chirurgie Generala si Oncologica
Dr. Maria Florea
Medic Specialist DZ si Boli nutritie
Medic Specialist Pneumologie
Dr. Corina Georgescu
Medic specialist chirurgie generala
Competenta Ecografie generala
Dr. Diana Coles
Medic Primar Endocrinologie
Competenta Ecografie
Dr Iustina Gherasim
Medic Specialist Endocrinologie
Competenta Ecografie
Dr. Ionut Solomon
Medic specialist
Recuperare Medicala
Dr Alina Moldovan
Medic Primar Chirurgie Generala si Oncologica
Competenta Ecografie
Dr Razvan Petca
Medic Primar Urologie
Competenta Ecografie
Lita Ramona
Fiziokinetoterapeut
Constantin Eduard Catalin
Fiziokinetoterapeut

Expert Healthcare

Suntem o echipa de profesionisti pasionati de domeniile in care ne desfasuram activitatea, preocupati de sanatatea pacientilor, de adoptarea unor obiceiuri de viata sanatoase si de imbunatatirea calitatii vietii. Propunem metode de tratament bazate pe indicatii medicale profesionale, aplicatii stiintifice si tehnici de relaxare moderne, menite sa va echilibreze stilul de viata si sa va readuca zambetul pe buze. Cu ajutorul acestor metode si aparaturi ultramoderne veti ajunge la rezultatele dorite.

Misiunea noastra

Suntem determinati sa va ajutam in atingerea obiectivelor propuse pentru a va mentine greutatea, remodela corpul sau reduce stresul si urmele de oboseala care si-au pus amprenta in timp, atat pe plan fizic, cat si pe plan psihic.Avem in vedere factorii influentatori ai statusului actual de sanatate a pacientilor, precum si cauzele care declanseaza problemele indicate. Astfel, luam in considerare toate aspectele care duc la rezultatele dorite si formam o echipa cu pacientii nostri pentru a atinge obiectivele propuse. Misiunea noastra este sa motivam si sa sustinem pacientii in procesul crearii unui stil de viata sanatos.