Despre noi

Suntem o echipă de medici specialiști, pasionați și dăruiți salvării și îmbunătățirii vieții oamenilor, devotați scopurilor medicale și dedicați în împlinirea obiectivelor supreme ale vieții pacienților noștri.

Dr. Ionut Stefan
Medic Primar Chirurgie Generala si Oncologica
Dr. Maria Florea
Medic Specialist DZ si Boli nutritie
Medic Specialist Pneumologie
Dr. Corina Georgescu
Medic specialist chirurgie generala
Competenta Ecografie generala
Dr. Iustina Gherasim
Medic Specialist Endocrinologie
Competenta Ecografie
Dr. Alina Moldovan
Medic Primar Chirurgie Generala si Oncologica
Competenta Ecografie
Dr. Razvan Petca
Medic Primar Urologie
Competenta Ecografie
Dr. Aida Petca
Medic primar Obstetrica Ginecologie
Conferentiar Universitar UMF in cadrul Sp Elias
Dr. Mihaela Bot
Medic primar Obstetrica Ginecologie
Sef Lucrari UMF in cadrul Sp Elias
Dr. Corina Chirita
Medic primar endocrinologie
Competenta ecografie

Expert Healthcare

Suntem o echipa de profesioniști pasionați de domeniile în care ne desfășuram activitatea, preocupați de sănătatea pacienților, de adoptarea unor obiceiuri de viață sănătoase și de îmbunătățirea calității vieții. Propunem metode de tratament bazate pe indicații medicale profesionale, aplicații științifice și tehnici de relaxare moderne, menite să vă echilibreze stilul de viață și să vă readucă zâmbetul pe buze. Cu ajutorul acestor metode și aparaturi ultramoderne veți ajunge la rezultatele dorite.

Misiunea noastra

Suntem determinați să vă ajutăm în atingerea obiectivelor propuse pentru a vă menține greutatea, remodela corpul sau reduce stresul și urmele de oboseală care și-au pus amprenta în timp, atât pe plan fizic, cât și pe plan psihic.Avem în vedere factorii influentatori ai statusului actual de sănătate a pacienților, precum și cauzele care declanșează problemele indicate. Astfel, luam în considerare toate aspectele care duc la rezultatele dorite și formăm o echipă cu pacienții noștri pentru a atinge obiectivele propuse. Misiunea noastră este să motivăm și să susținem pacienții în procesul creării unui stil de viață sănătos.